Працівниці одного з покровських дитячих садків долучилися до волонтерської справи та напекли пиріжків для бійців тероборони. Про це повідомляє кореспондент ТК «Орбіта».

«Дуже хотілося зробити щось смачне і тепле. Щоб наші захисники з’їли той пиріжечок – і їм стало тепло. Вклали частинку своєї душі», – каже працівниця дитсадка Ірина Міщенко.

«Якщо ліпиш для тих, кого любиш, – то це легко і просто. А ми їх чекаємо всіх додому – живими, неушкодженими. Тому нам дуже легко це робити», – зазначає Тамара Коханова.

Кухарі кажуть, що дуже скучили за приготуванням страв у великих об’ємах. А в міському відділі освіти зазначили, що вітають усі добрі ініціативи представників освітніх закладів.

Готові запашні пиріжки передали бійцям територіальної оборони.

«Дякуємо всім тим, хто долучився до привітань. Нам дуже приємно – подарунок супергарний. Дуже смачно!» – каже заступник командира добровольчого формування Покровської територіальної громади Олександр Прищепа.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що в Покровську до Дня Збройних сил України пройшла акція «Даруємо тепло захисникам та захисницям».