Минулими вихідними в Покровську вітром повалило дерева, пошкодило газовий трубопровід, білборди та фасади будинків

Працівники КП «Багатогалузеве комунальне підприємство» ліквідували наслідки шквального вітру, який вирував цими вихідними в Покровську. Про це повідомляють у міській військовій адміністрації.

Протягом трьох днів дві бригади комунальників відпрацьовували заявки містян, які надходили до Контактного центру.

Зокрема мешканці вулиці Північної повідомили про повалене дерево, яке пошкодило газовий трубопровід. За допомогою автовишки три працівники БКП розпиляли та прибрали гілля від труби.

Комунальники також демонтували бляшані листи, що частково відірвались від білборду на вулиці Залізничній. На вулиці Центральній вітром відірвало металопластикові конструкції з житлових будинків. 

«У цілому критичних ситуацій в місті немає. А щодо аварійних – ми вже все ліквідували. Були невеличкі ділянки, на яких наші комунальники посилено відпрацювали. Для якнайшвидшого  усунення наслідків негоди комунальні підприємства задіяли спеціальні бригади та різну спецтехніку. Тож завдяки злагодженій роботі ми впорались з негодою», – зазначив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Раніше повідомлялося, що внаслідок негоди 28 жовтня в багатьох областях України відбувалися аварійні знеструмлення, є загиблі та травмовані люди.