11-річний Микита, який постраждав від обстрілу Покровська 7 серпня, проходить лікування в обласній дитячій лікарні в місті Дніпро. Про це повідомив очільник Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

«Хлопчик розповідає, що не пам’ятає звуку вибуху. Тільки те, коли він вже лежав у повністю зруйнованій квартирі. Розповідає, що придавило плитою, він дуже злякався і голосно кричав. На щастя, рятувальники дістали Микиту одним з перших», – повідомив Микола Лукашук.

В обласну дитячу лікарню Дніпра хлопця привезли у важкому стані з переломами та опіками. Але вже за добу медики стабілізували Микиту. Зараз він ще у реанімації, але життю вже нічого не загрожує.

Голова Дніпропетровської облради також додав, що настрій у Микити бойовий. Він любить математику, мріє стати інженером та будувати ракети, які літатимуть у космос та захищатимуть Україну.

«Дякую усім рятувальникам, чия оперативна робота врятувала цього хлопця і безліч інших людей. Дякую лікарям, які цілодобово піклуються про поранених», – зазначає Микола Лукашук.

Нагадаємо, ввечері 7 серпня росіяни двічі вдарили по Покровську ракетами «Іскандер». Унаслідок обстрілу 9 людей загинули, 82 – отримали поранення.