У Покровську відбувся захід з нагоди Міжнародного дня стоматолога, який відзначається 9 лютого. Фахівці міської стоматологічної поліклініки та щелепно-лицьового відділення приймали щирі вітання, а також грамоти і подяки від Покровської МВА – повідомляє кореспондент ТК «Орбіта».

«Хочу подякувати, що не залишили місто та працюєте заради людей. Даруйте усмішки, даруйте здоров'я. Я вам бажаю зокрема ментального здоров'я та професійного зростання, бо технології не стоять на місці. Якщо треба наша допомога – ми завжди поруч», – звернувся до винуватців свята начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк.

Вітаючи колектив, директорка міської стоматологічної поліклініки Ганна Кордюкова розповіла, що заклад щоденно відвідують 70-80 пацієнтів. Тут надають послуги дітям, терапевтичну, хірургічну та ортопедичну допомогу. Медзаклад знаходиться в постійному розвитку та пошуку інноваційних технологій. Наприклад, в найближчих планах придбання портативного рентгену і радіовізіографа.

Сил, терпіння та професійного розвитку колегам побажав і завідувач щелепно-лицьового хірургічного відділення Олексій Петриков. З початку повномасштабного російського вторгнення до звичної роботи цих фахівців додалася ще й велика кількість мінно-вибухових травм, осколкових поранень в області голови та обличчя.

Заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова називає великим плюсом наявність в громаді міської стоматологічної поліклініки з великою кількістю кваліфікованих фахівців, до яких йдуть за позбавленням від болю та здоровими усмішками. Роботу щелепно-лицьового хірургічного відділення у воєнний час вона назвала надважливою. Часто медики цього підрозділу КЛІЛ буквально реставрують обличчя людей, зокрема постраждалих від обстрілів.

«Усім нашим стоматологам – витримки. Дякую за те, що залишилися на місцях, якісно надаєте допомогу і робите нас гарними та усміхненими», – каже Маргарита Ідрісова.

 Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що в Покровській громаді відбулася нарада з керівниками медзакладів, на якій підбили підсумки минулого року та обговорили плани на майбутнє.