У боях за Україну загинули троє військовослужбовців з Покровської громади. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

20 листопада поблизу Очеретиного Покровського району обірвалося життя гранатометника механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону, уродженця міста Родинське Олексія Юрійовича Янтикова 1984 року народження.

21 листопада, виконуючи військовий обов'язок, загинув уродженець міста Покровськ, командир 1-го взводу роти протитанкових керованих ракет Микола Володимирович Козинець 1985 року народження.

22 листопада під час виконання бойового завдання на Луганщині загинув 27-річний військовослужбовець Євген Олександрович Авідіков, який був водієм-електриком відділення радіоелектронної боротьби з БПЛА роти технічних засобів розвідки спеціального призначення.

«З глибоким сумом та тугою на серці керівництво Покровської МВА висловлює щирі співчуття рідним, близьким та друзям. Неможливо висловити словами, яку втрату переживають вони у цей важкий час. Пам'ять про наших Героїв навіки залишиться у наших серцях», – зазначають у Покровській МВА.

Раніше повідомлялося, що в Покровському районі внаслідок ДТП загинула волонтерка з Великої Британії, яка везла автомобіль українським військовим.