Продовжується співпраця благодійної організації GEM та Покровської міської військової адміністрації щодо відновлення вікон в будинках, постраждалих від обстрілів. Про це повідомили у Покровській МВА.

За словами голови гуманітарного штабу Покровської МВА Дмитра Єрмоловича, громада отримала від організації «GEM» ще 141 пластикове вікно, які будуть встановлені в семи будинках.

«Благодійна організація уклала договір із монтажниками вікон, і в цей час вони встановлюють вікна. Монтажники наші, місцеві, робота проводиться якісна. Мешканці мікрорайону «Сонячний» задоволені», – розповідає Дмитро Єрмолович.

Загалом від міжнародної організації до Покровської громади вже надійшло 340 вікон, з яких 199 встановили в будинках мікрорайону «Сонячний». 

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк підкреслив, що роботи з відновлення йдуть інтенсивно, і встановити усі пластикові вікна планують до початку зими. 

«Роботи зі скління йдуть дуже швидко. Тому думаю, що ті заплановані 2700 вікон, які повинні встановити у всіх постраждалих квартирах, встановлять до кінця листопада», – зазначив Сергій Добряк. 

Нагадаємо, заміна вікон відбувається у межах віконної програми, створеної американською організацією Global Empowerment Mission (GEM) у партнерстві з Howard G Buffett Fondation (HGBF).

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».