Минулої доби під обстрілом перебувало місто Покровськ та сусідні населені пункти. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

18 жовтня об 11:00 росіяни скерували на Покровськ авіабомбу «ФАБ-250». Пошкоджена залізнична інфраструктура, приватний житловий будинок та будівля магазину в західній частині міста.

О 22:45 стався ворожий обстріл села Гришине. Пошкоджено 2 приватних домогосподарства та лінії електропередачі, в результаті чого село знеструмлене. Інформації щодо постраждалих не надходило.

Того ж дня о 23:00 під обстріл потрапило сусіднє з Покровською громадою селище Удачне. Ціллю ворога стало вугледобувне підприємство: пошкоджено виробничу будівлю промислового майданчика. Підприємство продовжує роботу в штатному режимі, інформація про наслідки уточнюється.

«Нагадуємо, що записатись на евакуацію можна за номером контактного центру: 0-800-300-101. З Покровська курсують безоплатні автобуси, якими місцеві жителі можуть дістатися до міста Павлоград, звідки і відправляється евакопотяг. Рятуйте себе та своїх близьких!» наголошують у Покровській МВА.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що на вулицях Покровська почали з’являтися «зуби дракона».