Покровська громада активно готується до весняного періоду. Зокрема працівники КП «Багатогалузеве комунальне підприємство», користуючись сприятливими погодними умовами,  вже розпочали прибирання доріг. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

Робочі бригади підмітають та прибирають вулично-дорожню мережу, а також очищують дороги під бордюрами від залишків протиожеледної суміші. Наразі вони зосередилися на центральних вулицях Покровська. До цієї роботи залучено близько 50 співробітників дільниці «Чисте місто».

Заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель підкреслив, що попереду багато роботи, але разом жителі міста зможуть впоратися із благоустроєм.

«Від кожного з нас залежить майбутнє нашої громади, і я вірю, що разом ми здатні зробити наше місто кращим і комфортнішим для всіх його жителів. Спільними зусиллями ми здатні досягти бажаних результатів, навіть у такий складний час», – зазначив Олексій Стебель.

Він також додав, що навесні, коли погодні умови стабілізуються, прибордюрні частини доріг прибиратимуть на всій території громади із використанням спеціальної механізованої техніки.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що в Покровську є потреба в співробітниках комунальних підприємств.