Життя у прифронтовому місті, біль, переживання, надії кожної української жінки – про все це змогли розповісти в своєму кліпі учасниці покровського гурту «ART MUSIC BAND». Деталі дізнавалася знімальна група ТК «Орбіта».

За основу для відео взяли композицію Олі Полякової «Дякую». Три вокалістки гурту «ART MUSIC BAND» Ірина Свистун, Ірина Сич та Дар’я Рябовол не лише виконують пісню, але й стають головними героїнями кліпу.

«Коли постала задача зробити кліп, ми з дівчатами обрали таку пісню, яка передасть почуття, мабуть, всіх українців: що коли закінчиться війна, ми будемо дуже радіти. Звісно, були труднощі в написанні сценарію – це проробити історію кожної дівчини. Тому що в нас до війни було справжнє творче життя. Ми виступали на сцені, були великі концерти, а зараз цього немає», – розповіла режисерка кліпу Мирослава Радіон.

За сценарієм у кліпі показані три героїні і три їхні історії. Ірині не довелося грати свою роль, адже це дійсно її сьогодення. Вона переглядає світлини в телефоні й сумує за мирним життям, за своїм чоловіком, який боронить нашу країну.

Дар’ї випала роль співачки, акторки, яка знаходиться у порожньому Палаці культури, сумує за сценою та глядачами.

Ірина Свистун грає роль третьої героїні, яка вимушена евакуюватись з рідного міста і розлучитись з коханим – військовим.

«Ми дуже дякуємо Дмитру, який зміг взяти участь у нашому кліпі. Це захисник. Він відгукнувся, сказав: «Так, без проблем, дівчата, я вам допоможу». І ось ми з ним намагалися показати ці очі, тремтіння рук, цей погляд, як у закоханої пари», – розповідає Ірина Свистун.

Режисерка кліпу Мирослава Радіон задоволена результатом – каже, дівчата впорались зі своїм завданням на всі 100%.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що бійці 109 бригади ТрО Донецької області записали ролик про свої мирні професії.