Покровчанин Віталій Базака при співпраці з благодійниками отримав три сучасні візочки французького виробництва для жителів міста. Про це повідомляє кореспондент ТК «Орбіта».

Віталій Базака є засновником спільноти «Даруй добро» і вже протягом п’яти років допомагає нужденним, а особливо – людям з інвалідністю.

«З допомогою благодійного фонду «Світ Білий» і особисто Світлани Білої-Шевченко та В’ячеслава Запорожця було надано безкоштовно три візочки. Також є можливість безкоштовно отримати м’які протези нижче ліктя постраждалим від дій рашистської федерації», – зазначив Віталій Базака.

За його словами, є також дитячий візочок. Хто його потребує, може звернутись у групу «Даруй добро» у Фейсбуці або до телекомпанії «Орбіта».

Планує спільнота і проведення благодійної лотереї на підтримку Збройних Сил України: надійшов запит від військової частини з Донецького напрямку про потребу в коштах на технічне оснащення.

«Кожен номерок лотереї коштуватиме 250 грн. Переможці будуть обрані рандомним способом у прямому ефірі та отримають призи. По-друге, стартує благодійний аукціон, на який буде виставлена футболка Олега Винника з його автографом, яку він подарував мені в 2019 році», – каже Віталій Базака.

Аукціон триватиме тиждень, хто запропонує найвищу ціну – той і переможе. Крім того, незабаром стартуватиме подібний торг, але з футболкою українського виконавця Андрія Кравченка.

Віталій Базака каже, що в планах також проєкт «Кава з зіркою». Той, хто заплатить найбільше – зможе побачитись з відомими артистами. Нині вже ведуться перемовини з київським рестораном, де й прийматимуть гостей.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що Молодіжна рада Покровська завдяки благодійній лотереї зібрала кошти на дрон для ЗСУ.