З нагоди Дня Соборності України президент Володимир Зеленський відзначив українців державними нагородами. Відповідний Указ опублікований на сайті Голови держави.

Відзнаки отримали представники різних галузей і професій за значні заслуги у зміцненні української державності, мужність і самовідданість, виявлені у захисті суверенітету та територіальної цілісності України, вагомий особистий внесок у розвиток різних сфер суспільного життя, сумлінне виконання професійного обов’язку.

Серед нагороджених є і представники підприємств та установ з міста Покровська.

Так, начальник Покровської МВА Сергій Добряк нагороджений орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.

Орден «За мужність» ІІІ ступеня також отримав поліцейський евакуаційної групи «Білий Янгол» з Авдіївки старший інспектор чергового відділення поліції №1 Покровського РУП ГУНП в Донецькій області Геннадій Юдін.

Медаллю «За працю і звитягу» нагороджено начальника водоводу Карлівської виробничої дільниці Покровського РВУ КП «Компанія «Вода Донбасу» Сергія Мамзера.

Звання «Заслужений лікар України» отримала завідувачка відділення КНП «Покровська клінічна лікарня інтенсивного лікування» Інна Маркіна.

Своєю чергою, керівництво Покровської міської військової адміністрації привітало нагороджених та висловило повагу людям, які безупинно працюють на благо громади та держави в цілому.

«Покровська МВА від імені всіх покровчан дякує працівникам правоохоронних органів, комунальної сфери та лікарям за відданість справі. Завдяки таким людям Україна сміливо та впевнено наближає свою перемогу», – йдеться в повідомленні.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що шість медиків з Покровська були удостоєні президентських відзнак.