У Покровську відбулося чергове засідання адміністративної комісії під головуванням заступника голови комісії Олега Коломійцева. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

На засіданні було розглянуто два протоколи, складені працівниками Покровського районного управління поліції. Обидва стосувались порушення ч.1 ст.179 КУпАП (розпивання пива, алкогольних та слабоалкогольних напоїв на виробництві). Правопорушники з’явилися на засідання комісії та надали пояснення.

«Нагадаємо, розпивання пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв на виробництві (на робочих місцях, у приміщеннях і на території підприємств, установ, організацій) або перебування на роботі в нетверезому стані, – тягне за собою накладення штрафу від трьох до п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (51-85 грн)», – повідомляють у Покровській МВА.

За рішенням адміністративної комісії, порушники будуть змушені сплатити по 51 гривні штрафу.

При цьому участь майстрів, начальників дільниць, змін, цехів та інших керівників у розпиванні спиртного з підлеглими на виробництві або невжиття ними заходів до відсторонення від роботи осіб, які перебувають у нетверезому стані, – тягне за собою накладення штрафу від чотирьох до шести неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (68-102 грн). Такими ж сумами карається приховування керівниками випадків розпивання алкоголю підлеглими чи появи останніх на роботі в нетверезому стані.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що адмінкомісія оштрафувала кількох покровчан за порушення правил благоустрою.