У Покровську відбулося чергове засідання адміністративної комісії під головуванням заступника міського голови Миколи Шабельника. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

Члени комісії розглянули п’ять справ, чотири з яких були складені інспекторами КП «Муніципальна служба правопорядку» та стосувалися порушень правил благоустрою.

«Так, двоє покровчан палили сухостій, тим самим нанесли шкоду навколишньому середовищу. Ще двоє жителів Покровська викинули сміття у вигляді сухого листя, гілля та навозу за межі сміттєвого майданчика», – йдеться в повідомленні.

Члени комісії прийняли рішення про стягнення штрафу з порушників у мінімальному розмірі 340 гривень. Його необхідно сплатити протягом 15 днів. В іншому випадку, якщо кошти будуть стягнені виконавчою службою, то сума штрафу подвоюється.

«Окрім цього, присутні одноголосно проголосували за закриття чотирьох справ. Це повязано із введенням воєнного стану на території Покровської громади та закінченням строків розгляду складених ще рік тому протоколів», – повідомляють у Покровській МВА.

Раніше повідомлялося, що на одному з минулих засідань адмінкомісії було призначено штрафи дев’яти паліям сухої рослинності.