Обірвалося життя педагога, колишньої директрорки НВК №1, депутатки Покровської міської ради декількох скликань, почесної громадянки міста Покровська Людмили Федорівни Дубинки. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

«Цю незвичайну жінку, педагога з колосальним стажем, депутатку міської ради шести скликань знали та поважали чи не всі жителі Покровська. Довгий час вона очолювала навчально-виховний комплекс. Учні та їхні батьки завжди з щирою повагою та любов’ю ставилися до Людмили Федорівни. Громада запам'ятає її відкритою і доброю жінкою, яка не на словах любила свою справу, завжди була готова прийти на допомогу в скрутну хвилину і щиро переживала за своїх вихованців», – повідомляють у Покровській МВА.

Керівництво громади висловлює щирі співчуття родині, друзям та колегам Людмили Дубинки та розділяє сум через важку втрату.

«Нехай добрий спомин про цю прекрасну та добру людину залишиться у серцях усіх, хто її знав, любив та шанував. Вічна пам’ять», – зазначають у міській військовій адміністрації.

Прощання з Людмилою Федорівною відбудеться 11 вересня.

Раніше повідомлялося, що 5 вересня пішла з життя депутатка Покровської міськради Наталія Сбітнєва.