Унаслідок важкої  хвороби сьогодні вночі обірвалось життя депутатки Покровської міської ради, директорки ТОВ «Готель-Дружба» Наталії Сбітнєвої. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

Наталія Сбітнєва народилась 31 березня 1972 року. Має вищу освіту, за фахом є інженером-будівельником. З 1992 по 2004 роки працювала у ТОВ «Електрон», ПП «Діана», ТОВ «Шерн». З 2002 року очолювала ТОВ «Готель-Дружба».

Двічі обиралася депутаткою Покровської міської ради. Останній раз – у 2020 році.

Має орден УПЦ «Святої Преподобної Анастасії Київської», численні грамоти, подяки Родинської та Покровської міської ради. 

У Наталії залишились чоловік та син. 

«Вона була надзвичайно щирою, відвертою, порядною і працьовитою людиною. Багато років працювала на благо Покровської громади – розвивала готельний бізнес, наповнювала податками місцевий бюджет, вкладала всі сили в створення комфортних умов для тимчасового перебування гостей міста. Нехай добрий, світлий спомин про Наталію Сбітнєву назавжди залишиться у серцях рідних, колег, друзів, усіх, хто її знав, любив та шанував. Поділяємо біль та горе родини. Вічна і світла пам’ять!» – зазначають у Покровській МВА.

Про місце та час прощання і поховання Наталії Сбітнєвої буде повідомлено пізніше.