Покровський шахтар Олександр Темець, що ніс службу на фронті, повернувся додому. Кореспонденти ТК "Орбіта" поспілкувались з українським захисником.

З березня 2022 року чоловік служив у 60 механізованій мотострілецькій бригаді. В проміжках між виконанням бойових задач Олександр писав вірші своїй коханій. Через два місяці перебування на фронті він отримав першу контузію.

"Був ракетний, артилерійський і танковий обстріл по нашим позиціям. Дякуючи родичам, дружина кинула все і приїхала до мене в госпіталь", — пригадує Олександр.

Олександр Темець родом з Межівського району, значну частину свого життя провів у Покровську. Каже, ніколи не думав, що побачить різні куточки країни саме через такі болючі та жахливі обставини. Війна - це випробування на міцність, каже чоловік, і вона допомагає виявляти світлих людей та справжніх друзів.

"В нашому батальйоні було багато хлопців з усієї України, як і з Західної, так і з Донбасу. Це саме ті люди, на яких завжди можна покластися, як в тилу, так і на передовій. Які в будь-яку хвилину підтримають тебе", — каже Олександр Темець.

Навесні Олександр звільнився зі служби й вже декілька місяців знову працює на шахтоуправлінні «Покровське».

"Дуже радий, що повернувся до свого буденного життя, до улюбленої праці. Хочу всім хлопцям, які зараз на передовій, побажати здоров'я й терпіння. Усі повертайтесь до дому, до своїх сімей. Усе буде добре, перемога за нами", — впевнений Олександр.

Відтепер спільні прогулянки із сім'єю знову входять до звички. Для своєї родини Олександр Темець - справжній герой та люблячий батько, який завжди вислухає та допоможе.

Повна розмова з українським героєм та його родиною — в сюжеті ТК "Орбіта".

Раніше Pokrovsk.news розповідав про покровського гірника Івана Гаврикова, який також нещодавно повернувся з фронту.