Іван Гавриков зовсім недавно повернувся з фронту і продовжує розвивати промисловість Донеччини. Деталі життя українського героя дізнавались кореспонденти ТК «Орбіта».

Чоловік чотири рази був у лавах Збройних Сил України, востаннє пішов буквально у перші дні повномасштабного вторгнення.

«Потрапив у морську піхоту, 503 батальйон, служив в Донецькій області. Дуже приємно, що потрапив в бригаду, де був нормальний командир, якій спочатку все перевіряв, а потім вже запускав бійців і уходив останнім. Всі повертались живими. В мене є впевненість, що ми переможемо, бо наша армія тримається на солдатах, які за Україну будуть стояти до кінця», — розповідає Іван Гавриков.

Чоловік радіє, що замість зброї зможе знову тримати в руках шахтарський інвентар, радий повернутись до рідного Шахтоуправління "Покровське". Загальний шахтарський стаж Івана Гаврикова - близько 12 років.

Головна мотивація Івана жити та працювати - маленький синочок. Чоловік - батько-одинак, проте труднощів не боїться і хоче зробити все, аби Сашко посміхався й надалі.

«Поки я був в армії, мою дитину виховували мої батьки. Жили вони в Запоріжжі, тепер повертаються. Очікую зустрічі із сином, подарунки для нього готові», - ділиться почуттями Іван.

Близько до серця Іван Гавриков носить особливі жетони. На одному викарбована пам'ятка про бригаду, в якій ніс службу. На іншій - фотографія із сином, що надавала сил у найтяжчі моменти.

Більше про життя Івана Гаврикова дізнаєтесь із сюжету ТК «Орбіта».