У Добропільській громади відбулась зустріч обдарованих дітей, під час якої вони обговорювали плани та обмінювались поглядами. Про це повідомила головна спеціалістка Добропільського відділу освіти Наталя Курдя.

«Це коло друзів, однодумців, які один одного мотивують, підтримують і я вважаю, що це старт на подальші перемоги в олімпіадах, в інтелектуальних конкурсах», – каже Наталя Курдя.

У громаді 26 талановитих дітей отримують стипендію від військової адміністрації, але це лише частина потенціалу Добропілля. Громада гідно представлена на культурних, інтелектуальних та спортивних заходах. Під час обговорень учасники розповіли про свої амбітні плани. Хтось хоче пов’язати майбутнє з творчої діяльністю, хтось планує стати медиком, хтось – програмістом.

Завітав на зустріч і начальник Добропільської МВА Андрій Бондаренко, який надав дітям додаткову мотивацію до майбутніх досягнень.

«Хочу сказати, щоб ви не зупинялись у своїх досягненнях, постійно розвивались. Наша країна цікава і її потрібно пізнавати. Я впевнений, що наші люди – найкращі у всьому світі. І ми вже це доводимо», – підтримав присутніх Андрій Бондаренко.

Завершився захід написанням побажань захисникам України, адже саме з миром та процвітанням на своїй землі діти пов’язують своє майбутнє.

Детальніше про зустріч обдарованих дітей Добропільської громади – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news розповідав, що обдаровані учні покровської ЗОШ №9 відпочивали на Івано-Франківщині.