Протягом доби росіяни 14 разів обстріляли населені пункти Донеччини. Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін у звіті про оперативну ситуацію в області на ранок 24 січня.

У Покровському районі зранку Авдіївка зазнала обстрілів з артилерії та «Градів». У Мар'їнській громаді пошкоджено будинок у Красногорівці.

«У Селидівській громаді пошкоджено будинок у Цукуриному. Курахівська громада обстріляна 7 разів: в зоні ураження Гостре, Дачне, Веселий Гай та промзона Курахового. Під вогнем околиці Гродівської громади», – повідомив очільник Донеччини.

У Краматорському районі в Лиманській громаді обстріляні Торське, Зарічне, Ямпіль, Ямполівка і Терни. У Старій Миколаївці Іллінівської громади зруйновано 2 будинки, пошкоджено ще 17. Обстріляні околиці Костянтинівської громади.

У Бахмутському районі в Часовоярській громаді пошкоджені 4 приватні будинки і 6 багатоповерхівок. У Званівці пошкоджено будинок. У Сіверську 1 будинок зруйновано, ще 3 пошкоджено.

Інформація про постраждалих цивільних за добу не надходила.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що правоохоронці викрили жителя Мирнограда, який передавав росіянам інформацію про розташування підрозділів Збройних Сил України.