У Покровському районі під ворожимм обстрілами перебували Покровськ, Авдіївка, Курахівська, Гродівська та Новогродівська громади. Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін, коментуючи оперативну ситуацію в області на ранок 1 січня.

«Ввечері росіяни завдали ракетного удару по Покровську – поранено 9-річну дитину, пошкоджені 15 будинків, 2 заклади охорони здоров'я, котельня і газопровід. Курахівська ТГ під вогнем «Ураганів» та артилерії. У зоні ураження центр міста, приватний сектор і промзона, є пряме влучання в будинок. В Авдіївці поранено одну людину. У Гродівській ТГ пошкоджено 12 будинків, у Новогродівській ТГ обстріляна Галицинівка», – зазначив очільник Донеччини.

Щодо інших районів Донеччини, у Волноваському районі пошкоджено будинок у Новоукраїнці та сільгоспспоруди у Богоявленці Вугледарської громади.

У Краматорському районі ввечері ворог обстріляв Костянтинівку з «Ураганів»: пошкоджено 5 приватних будинків, газогін та ЛЕП. У Лиманській громаді 4 рази обстріляне Торське.

У Бахмутському районі поранено 2 людини в Торецьку і 1 – у Нью-Йорку Торецької ТГ. У Часовоярській громаді пошкоджені 5 приватних будинків, 5 багатоповерхівок та  2 промислові будівлі.

Всього за добу росіяни поранили 5 мирних жителів Донецької області.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що ввечері 31 грудня росіяни випустили 7 ракет по місту Покровську.