З 1 квітня 155 багатоквартирних будинків у селищі динзаводу та центрі Покровська переходять під управління комунального підприємства «Господар». Раніше їх обслуговували ФОП Бойко та ФОП Ковальчук. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

Ще два ФОП залишаються на ринку обслуговування житла у Покровську, але можливо, що з часом й інші багатоквартирні будинки перейдуть у підпорядкування КП.

«Необхідність у такому підприємстві стала очевидною після аналізу дій та звернень громадян за останні півтора роки. На контролі в «управителів» – 170 протермінованих звернень за період 2018-2024 років. Однією із головних переваг цього переходу є швидке реагування на надзвичайні ситуації, включаючи ліквідацію наслідків обстрілів та інші екстрені випадки. Результативність роботи комунальників визначать вже особисто мешканці, коли з 1 квітня запрацює саме комунальне підприємство», – зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк під час зустрічі з працівниками ФОП Бойко та ФОП Ковальчук.

Покровчан попереджають, що під час переходу до нового управителя в абонентів зміняться особові та розрахункові рахунки, оскільки послуги надаватимуться новим постачальником. Дебіторська та кредиторська заборгованість переходять до комунального підприємства, і ці борги не зникають.

Співробітники ФОП Бойко та ФОП Ковальчук з квітня переходять на роботу до комунального підприємства «Господар».

«Були питання серед працівників про соціальні гарантії. Авжеж, вони будуть. Також передбачається оновлення інструменту та видача фірмового одягу. Людина, яка прийде до КП на роботу, матиме і соціальний захист, і перспективи. Тому впевнений, що люди пішли з нашої зустрічі сповнені надії на продуктивну та комфортну співпрацю», – додав заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Передбачається, що створення комунального підприємства не лише забезпечить нові стандарти обслуговування, а й розв'яже питання підтримки інфраструктури Покровська на місцевому рівні.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що в Покровську привітали комунальників напередодні професійного свята.