Учора під ворожим ударом опинився приватний житловий сектор Селидівської громади. Про це повідомили в Селидівській міській військовій адміністрації.

«13 листопада рашисти поцілили по місту Селидове з РСЗВ «Смерч». Внаслідок обстрілу пошкоджено один приватний будинок. На щастя, загиблих і постраждалих немає», – повідомляють у Селидівській МВА.

Також у міській військовій адміністрації навели фото наслідків прильоту.

Про пошкодження будинку в Селидовому повідомив і виконуючий обов’язки начальника Донецької обласної військової адміністрації Ігор Мороз.

«На Донецькому напрямку дві людини поранені в Авдіївці, ще одна – у Красногорівці Мар'їнської громади. Чотири рази обстріляна Курахівська громада: пошкоджено чотири приватні будинки у Гострому, в зоні ураження приватний сектор і промзона в Кураховому, під вогнем Успенівка, Веселий Гай і Ганівка. У Селидовому пошкоджено будинок», – написав Ігор Мороз у ранковому зведенні щодо ситуації на території Донецької області.

Раніше повідомлялося, що росіяни обстріляли Селидове трьома ракетами «Іскандер» 31 жовтня. Тоді були пошкоджені близько 30 приватних будинків, два підприємства, три автомобілі та ЛЕП.