Начальник Покровської МВА Сергій Добряк нагороджений орденом «За заслуги» ІІІ ступеня. Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

У День Конституції України очільник Донеччини вручив державні нагороди керівникам місцевих адміністрацій. Орден «За заслуги» ІІІ ступеня також отримав начальник Краматорської МВА Олександр Гончаренко.

Крім того, відзнакою Президента України «За оборону України» нагороджені керівники Волноваського, Покровського і Краматорського районів – Юрій Бакаєв, Володимир Замотаєв і Андрій Панков, а також керівники Званівської, Сіверської, Слов'янської і Часовоярської місцевих адміністрацій – Олександр Білицький, Олексій Воробйов, Вадим Лях і Сергій Чаус.

18 керівників місцевих адміністрацій, зокрема Сергій Добряк, отримали нагрудний знак «Знак пошани» Донецької ОДА, 1 – цінний подарунок.

Секретар Новогродівської міськради Лілія Бєгалі нагороджена грамотою Верховної Ради України.

«Я пишаюсь тим, що працюю разом з вами. Пишаюсь тим, як ми переформатували роботу з початку повномасштабного вторгнення. Завдяки злагодженій роботі ми стримуємо ворога по всім напрямкам», – зазначив Вадим Філашкін.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що Сергія Добряка нагороджено орденом «За заслуги» ІІІ ступеня згідно з Указом Президента України від 22 січня 2024 року.