Обстріли стають інтенсивнішими, і минулі вихідні для Покровська не стали включенням. Після пекельної ночі з п’ятниці на суботу, коли місто зазнало потужного ракетного обстрілу, вдень ворог вдарив по приватному сектору. На місці влучання побувала знімальна група телеканалу «Орбіта».

«3 серпня ворог цинічно обстріляв наше місто. Це вже були керовані авіабомби. Постраждали, як завжди, наші мирні мешканці. На жаль, загинув хлопець, двоє людей поранені. Знищені приватні будинки, також знищене пусте підприємство», – розповів начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Подвір’я сім’ї пана Дмитра – нині велике згарище. Більша частина будинку зруйнована, втратила родина і автотранспорт.

«Я був у спальні, дружина в залі. Просто вибух – і все посипалось. Ми вискочили, двері виламали. Вибігли сюди, а тут уже все димить і горить. Все зруйновано повністю. За секунду все втратили», – розповідає Дмитро.

На тілі у господаря – кілька невеликих ран. Члени сім’ї та домашні тварини дивом уникнули серйозних поранень.

«Нам пощастило. У найближчій до епіцентру вибуху кімнаті жив наш сімнадцятирічний син. Він якраз полетів в Абу-Дабі на змагання. У цій кімнаті нічого не залишилось», – каже Дмитро.

Сусіди навпроти поранені, у інших нещодавно куплений будинок залишився без даху – попереднє житло вони втратили після російських обстрілів мікрорайону «Сонячний».

На місці влучання фахівці газової служби лагодять пошкоджену мережу. Люди чекають на гуманітарні будматеріали та готують документи для «єВідновлення».

«Закликаємо наших мешканців не зволікати та планово евакуйовуватися. З завтрашнього дня, 6 серпня, евакуаційний поїзд буде їхати на Рівненщину», – нагадав Сергій Добряк.

Детальніше – в сюжеті телеканалу «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що вночі проти 3 серпня росіяни скерували на Покровськ 7 ракет «С-300», а після 14:00 місто зазнало другого за добу ворожого обстрілу. У поліції показали кадри перших хвилин після обстрілу Покровська 3 серпня.