Парамедики поліції надавали допомогу пораненим внаслідок обстрілу Покровська 3 серпня. Про це повідомляють у поліції Донецької області.

«Ворог атакував житловий сектор вчора, 3 серпня, близько 14:10. Внаслідок обстрілу загинув 45-річний чоловік, 40-річна жінка та 40-річний місцевий мешканець отримали поранення. Пошкоджено 10 приватних будинків, цех та автомобілі», – йдеться в повідомленні.

У поліції зазначають, що росіяни вдарили по Покровську двома керованими авіабомбами «УМПБ Д-30 СН». На місцях влучань працювали слідчо-оперативна група, парамедики та вибухотехніки. Нарядами на місці обстрілу керував начальник ГУ Нацполіції в Донецькій області Руслан Осипенко.

Правова кваліфікація воєнного злочину рф – ч. 2 ст. 438 ККУ (порушення законів та звичаїв війни). Зібрані поліцією докази будуть передані до Головного слідчого управління СБУ в Донецькій та Луганській областях.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що вночі проти 3 серпня росіяни скерували на Покровськ 7 ракет «С-300», а після 14:00 місто зазнало другого за добу ворожого обстрілу.