Унаслідок обстрілу Покровська ввечері 31 грудня зазнали з пошкоджень 22 багатоповерхових та 36 приватних будинки. Про це повідомив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

«На жаль, в нас є поранена дівчинка, їй вже надається медична допомога в лікарні. Загалом пошкоджень зазнали 22 багатоповерхових та 36 приватних будинків. Попередньо, п’ять з них точно зруйновані. Їх власникам ми запропонували скористатись послугами шелтера, але поки що вони відмовилися – тимчасово житимуть у рідних», – зазначив Сергій Добряк.

За словами начальника Покровської МВА, станом на 10:30 1 січня до Контактного центру вже надійшло 113 заявок від постраждалих внаслідок обстрілу. Усі, хто звернувся, отримують консультації фахівців УСЗН щодо пакета документів, який необхідно надати для отримання актів та подальшої реєстрації в програмі єВідновлення для оформлення грошової компенсації від держави. 

Унаслідок обстрілу також зазнали пошкоджень об'єкти інфраструктури: медичний заклад, котельня та газогін. 

Комунальні служби міста ліквідують наслідки обстрілів: на місцях влучань ворожих снарядів працюють 4 бригади. Спеціалісти газової служби теж докладають зусиль, аби якомога скоріше повернути газопостачання мешканцям пошкоджених будинків.

Читайте також: Газовики Покровська усувають наслідки обстрілу

Це вже 49 обстріл громади з початку повномасштабного російського вторгнення.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що в новорічний вечір ворог випустив по Покровську 7 ракет, попередньо «Торнадо».