У Новогродівці на Донеччині станом на 3 грудня розібрали всі завали частково зруйнованого 3-поверхового будинку. Під завалами не виявили родину: 33-річну жінку, 38-річного чоловіка та 8-річну дівчинку. Про це повідомив Суспільному Донбас начальник МВА Олександр Шевченко.

«На жаль, родину вже знайти живою не зможемо, якщо вона там перебувала. Завтра (4 грудня – ред.) знову приїдуть кінологи, переглядатимуть знову все будівельне сміття», зазначив Олександр Шевченко.

Якщо родину не знайдуть, її вважатимуть зниклими безвісти, проінформував начальник МВА.

«На місці проводяться додаткові роботи. Там є нацпол та інші служби. Як буде дозвіл, продовжимо роботи», розказав речник ДСНС Донеччини Станіслав Балдін.

У місті працюють над відновленням комунікацій, зокрема, електрики. Понівечений будинок охороняють. У вцілілих квартирах проживають восьмеро людей, інші – виїхали до родичів або знайомих, повідомив Шевченко.

За його словами, жителям зруйнованих чи пошкоджених квартир благодійники від ООН надаватимуть допомогу, також з понеділка почне працювати комісія з компенсації. Основне мати документи на право власності.

Нагадаємо, Покровськ, Новогродівка та Мирноград стали мішенню ворога в ніч з 29 на 30 листопада.