Вісім людей поранено, двоє загинуло унаслідок ворожих ударів по місту Селидовому та Новогродівській громаді. Про це повідомляють у Донецькій обласній прокуратурі.

«За даними слідства, 20 листопада 2023 року, о 23:35, російська армія вдарила по місту Селидовому, ймовірно, з ракетного комплексу С-300. Мішенню стала міська лікарня, у якій на лікуванні перебували люди. Внаслідок обстрілу 8 громадян отримали контузії та осколкові поранення, а один загинув», – йдеться у повідомленні.

У прокуратурі також зазначили, що ворожі ракети поцілили по підприємству, розташованому на території Новогродівської громади. Від отриманих тілесних ушкоджень загинув 63-річний працівник, який знаходився в одному з приміщень.

«Значних руйнувань від влучання зазнали будівлі медичного закладу та підприємства, пошкоджено транспортні засоби», – зазначають у Донецькій обласній прокуратурі.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що цієї ночі ворог поцілив ракетами в Селидівську міську лікарню та по території шахти «Котляревська» в Новогродівській ТГ.