Раніше повідомлялося, що 30 листопада четверо неповнолітніх жителів Білицького ввірвалися до оселі, побили двох чоловіків та знімали свої дії на камеру. За клопотанням Костянтинівської місцевої прокуратури підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді домашнього арешту, повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

Четверо неповнолітніх підозрюються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю та винятковим цинізмом).

За даними слідства, 30 листопада приблизно о 18:00, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, четверо жителів міста Білицького віком 14-15 років увійшли через незачинені двері до однієї з квартир. Побачивши у кімнаті двох чоловіків, троє з нападників завдали їм численних ударів руками, ногами, пательнею і металевим ковшем по голові та всьому тілу. У перервах між побиттям вони обливали своїх жертв холодною водою, після чого знову били, а четвертий спільник знімав процес на камеру мобільного телефону.

Наразі підліткам повідомлено про підозру. Триває досудове розслідування.