У місті Білицьке четверо підлітків, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, увірвалися до квартири, побили двох господарів та зняли це на відео. Про це повідомляє Покровський відділ поліції.

Увечері 30 листопада до поліції зателефонував житель Білицького та повідомив, що у сусідній квартирі відбувається бійка. Прибувши за вказаною адресою, співробітники сектору реагування патрульної поліції побачили двох підлітків, які били господарів оселі.

Нападники були затримані. Правоохоронці з’ясували, що до правопорушення причетні ще двоє неповнолітніх, які до приїзду поліції втекли з місця скоєння злочину.

На розшук втікачів одразу ж був орієнтований весь особовий склад Добропільського відділення поліції. Правоохоронці перевіряли місця можливої їх появи, опитували рідних та однокласників. Вже наступного дня поліцейські встановили місцезнаходження та затримали неповнолітніх.

Встановлено, що четверо хлопців 14 та 15 років, знаходячись в стані алкогольного сп’яніння, увірвалися до квартири, де проживали двоє чоловіків 54 та 58 років. Підлітки безпідставно почали бити господарів та руйнувати все в квартирі. Крім того, один з хлопців знімав дії своїх друзів на відео. Свою поведінку хлопці пояснили бажанням розважитися.

Поліцейські вилучили у неповнолітніх відеозаписи, на яких задокументовано їх протиправну діяльність. Усі четверо порушників затримані відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Хлопцям повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статі передбачає від 3 до 7 років позбавлення волі.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.