У Покровську відбувся конкурс на заміщення вакантних посад керівників закладів культури сіл Лисівка та Новоєлизаветівка. Претендентки на посади презентували своє бачення розвитку культурних осередків. Про це повідомляє пресслужба Покровської міської ради.

До складу конкурсної комісії, яку очолила керуюча справами міськвиконкому Алевтина Жук, увійшли начальник, спеціаліст та завідувач методичної служби відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини, художній керівник клубу ім. Комарова, директор Покровського історичного музею та представники громадських організацій.

Нагадаємо, 5 квітня відбулось перше засідання комісії, на якому були розглянуті документи претендентів на посади керівників комунальних закладів культури.

Під час другого етапу, який відбувся 14 квітня, конкурсантки презентували свої напрацювання щодо планів розвитку закладів культури на найближчий рік та п’ять років.

Претендентка на посаду керівника комунального закладу «Новоєлизаветівський сільський клуб» Юлія Росторгуєва у своїй презентації окреслила кілька напрямків розвитку. В першу чергу мова йшла про розширення напрямків творчої роботи, але не забули й про матеріально-технічну складову: ремонт закладу, налагодження системи опалення. Для цього окрім підтримки з місцевого бюджету планують залучати грантові кошти, вже написали кілька проектів.


Ірина Корнієнко, що претендує стати керівником Лисівського центру культури та дозвілля, запропонувала фото-презентацію про вже проведену роботу, адже і нині вона обіймає цю посаду. У подальшому ж розвиток закладу вона вбачає у залученні більш широкого кола молоді до творчості та активності.

Після презентацій та уточнюючих питань комісія одноголосно ухвалила кандидатури Юлії Росторугєвої та Ірини Корнієнко. Невдовзі з ними буде підписано контракт.