У публічній міській бібліотеці імені Т.Г.Шевченка 5 квітня відбулось перше засідання конкурсної комісії щодо заміщення вакантних посад керівників комунальних закладів культури сіл Новоєлізаветівка та Лисівка.Про це повідомляє пресслужба Покровської міської ради.

На розгляд комісії, до складу якої увійшли начальник, спеціаліст та завідувач методичної служби відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини, художній керівник клубу ім.Комарова, директор Покровського історичного музею та представники громадських об'єднань, надійшло 3 пакети документів. 

Два з них допущені до наступного етапу. Через відсутність диплому про вищу освіту одна з претенденток на посаду директора сільського клубу відбір не пройшла.

За словами голови комісії, керуючої справами виконкому Покровської міської ради Алевтини Жук, наступне засідання відбудеться за тиждень, 14 квітня.

«Під час наступної зустрічі ми наживо познайомимось з претендентами та почуємо їх бачення розвитку сільських закладів культури. Маємо надію, що ці керівники зможуть залучити молодь до творчих занять та вивести на новий рівень досягнення аматорських колективів», - зазначила Алевтина Жук.