Начальник Мирноградської міської військової адміністрації Юрій Ключка та керівники міських служб зустрілися з головами ОСББ і старшими будинків. Про це повідомляє кореспондент ТК «Орбіта».

Чергова зустріч пройшла в укритті й почалася з того, що головам повідомили: вони повинні знати, скільки людей живе в їх будинках.

«У разі прильоту ракети ми повинні розуміти, скільки в будинку людей. Щоб жодну людину не забули, щоб ми про кожного знали і кожного рятували», – зазначив керівник Мирноградського відділення поліції Віталій Хіврич.

Також обговорили початок опалювального сезону в громаді. На шести з дев’яти мирноградських котелень є свердловини, на території інших їх теж хотіли зробити, але не вийшло.

«На 40 кварталі та на 24 котельні, яка опалює центр міста, немає води. Були підрядники, бурили свердловини – води там немає», – зазначив Юрій Ключка.

В.о. директора ВО «Мирноградтепломережа» Віталій Щербіна розповів, що котельні працюють, але не повну добу – через аномально теплу погоду.

«Гідравліку не вимикаємо, а розпалюємо тільки в нічну зміну: з 19:00 і до ранку», – повідомив Віталій Щербіна.

Наостанок Юрій Ключка зазначив, що з’явилася можливість вмикати вуличне освітлення до сьомої години вечора. Зараз фахівці обстежують лінії електропередачі, щоб налагодити централізоване вмикання вуличних ліхтарів.

Які ще питання обговорили на зустрічі, дивіться в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше повідомлялося, що відновити вуличне освітлення планується ще в кількох громадах Донеччини.