Керівники кількох громад Донецької області заявили про відновлення вуличного освітлення в темну пору доби. Зокрема начальник Мирноградської міської військової адміністрації Юрій Ключка повідомив, що ліхтарі в місті працюватимуть до 19:00.

«Є сьогодні доручення: до 19 години освітлювати громаду. На сьогоднішній день триває обстеження, в якому стані знаходяться лінії зовнішнього освітлення. Будемо намагатися в найкоротший термін вирішити це питання», – зазначив Юрій Ключка.

Про часткове відновлення вуличного освітлення повідомив і начальник Новогродівської МВА Олександр Шевченко.

«За згодою військового командування на Донеччині дещо послабили світломаскувальний режим. Стосуються зміни саме вуличного освітлення», – зазначив він.

Вже відсьогодні в Новогродівці планується розпочати ревізію електромереж та поступове підключення. За словами Олександра Шевченка, освітлення відновиться на деяких вулицях міста. У вечірній час ліхтарі працюватимуть до 19:00.

Раніше Pokrovsk.news також повідомляв, що в Покровській громаді будуть освітлюватися деякі пішохідні переходи. За словами заступника начальника Покровської МВА Олексія Стебеля, для освітлення обираються центральні, небезпечні та найбільш навантажені ділянки. Усього планується освітлювати 36 пішохідних переходів з 85, що є в Покровській громаді.