Минулої доби ворог обстріляв Новогродівку. Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін у звіті про оперативну ситуацію в області станом на ранок 6 березня.

«У Новогродівці пошкоджено 6 будівель. По Покровську росіяни випустили 4 ракети – поранили людину, пошкодили 11 багатоповерхівок, 3 приватні будинки і 3 адмінбудівлі», – зазначив Вадим Філашкін.

Про обстріл Новогродівки також повідомили в поліції Донецької області.

«По Новогродівці окупанти вдарили керованою авіабомбою КАБ-100 – пошкодили підприємство», йдеться в повідомленні.

Також у Покровському районі, за інформацією Вадима Філашкіна, в Красногорівці загинула людина, пошкоджено будинок. Желанне Очеретинської громади зазнало ракетного удару – пошкоджені будинки. У Курахівській громаді пошкоджено будинок у Гострому і 3 в Іллінці.

У Краматорському районі пошкоджено будинок у Червоному Костянтинівської громади, обстріляні околиці Лиманської громади. У Рай-Олександрівці Миколаївської громади пошкоджено 7 будинків.

У Бахмутському районі в Часовоярській громаді пошкоджені 6 приватних будинків і багатоповерхівка. У Сіверську пошкоджено 2 будинки.

«Всього за добу росіяни 10 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 207 осіб, у тому числі 60 дітей», – повідомив Вадим Філашкін.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що 6 березня близько першої години ночі ворог випустив по Покровську 4 ракети С-300. У місті триває ліквідація наслідків ворожого обстрілу.