У центральній частині Покровська фахівці КП «Господар» ремонтують покрівлі, пошкоджені через негоду. Про це розповіла директорка підприємства Олена Юзипович.

«Комунальне підприємство «Господар» отримало 110 звернень мешканців цього району з 56  будинків. Ми вже зробили 10 будинків, бригада продовжує працювати», – розповіла Олена Юзипович.

Всі роботи з часткової заміни шиферу позапланові. Працівники КП «Господар» почали усувати наслідки негоди ще минулого тижня. Під час ремонту задіяна техніка Багатогалузевого комунального підприємства, а шифер використовується з матеріального резерву громади. Це при тому, що квартплату справно вносять не всі мешканці міста. За словами Олени Юзипович, рівень сплати рахунків за утримання будинків та прибудинкових територій складає 60%.

За день одна бригада КП «Господар» виконує часткові ремонти покрівель на 3-4 будинках. Є такі об’єкти, де потрібно замінювати по одному листу шиферу в декількох місцях. У планах – завершення аварійного ремонту всіх пошкоджених негодою покрівель у найближчі дні.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що минулого тижня в Покровську вирувала негода: буревій пошкодив багато дерев, дахів та електроліній.