У Покровську під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо та за участі Маргарити Ідрісової та Олексія Стебеля відбулося засідання комісії з питань надання одноразової матеріальної допомоги окремим категоріям громадян за рахунок коштів місцевого бюджету. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

Усього було розглянуто 25 заяв.

Зокрема в межах міської програми, затвердженої начальником Покровської МВА Сергієм Добряком, власники зруйнованого житла можуть отримати з місцевого бюджету 80 тис грн. З такими заявами до УСЗН звернулось 3 особи.

По 100 тис грн отримають родини безвісти зниклого військовослужбовця та покровчанина, який загинув внаслідок обстрілу. 40 тис грн було виділено на спорудження надгробка на могилі загиблого Захисника.

Також члени комісії розглянули пакети документів, які надійшли від мешканців з онкозахворюваннями. 11 заявникам була призначена фінансова допомога від 10 до 25 тис грн. Ще 8 заявниками виділили кошти на відновлення після оперативних втручань.

Загальна сума, виділена з місцевого бюджету, склала 760 тис грн.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що БО «За мирне небо» допомогла дровами малозабезпеченим родинам Покровської ТГ.