Покровське управління соціального захисту населення плідно співпрацює з багатьма благодійними організаціями, які надають мешканцям громади різнобічну допомогу. Зокрема БО «За мирне небо» допомагає малозабезпеченим родинам дровами. Про це повідомила начальниця аналітичного відділу УСЗН Тетяна Колесникова.

«Благодійна організація «За мирне небо» забезпечує вразливі верстви населення нашої громади дровами. За потреби це можуть бути ще буржуйки, ковдри. Ми вдячні організації «Мирне небо» і в подальшому сподіваємось на плідну співпрацю», – розповіла Тетяна Колесникова.

Організація надає по 4 кубометри дров на одне домогосподарство. Отримувачі кажуть, що така допомога є надзвичайно вагомою, особливо для малозабезпечених верств населення.

«Квітень ще холодний, тож будемо опалювати житло. Взагалі на зиму потрібно близько 5 кубів дров, тому це дуже велика допомога. Дрова дорогі, самі б не купили», – каже покровчанка Валентина Василівна.

Благодійна організація «За мирне небо» працює на Херсонщині, Харківщині, Донеччині і допомагає населенню не лише дровами.

«Організація «За мирне небо» також займається встановленням буржуйок, робимо дахи, покриваємо плівкою, вставляємо вікна, багато чого робимо», – розповів волонтер Іван Рункевич.

У Покровській громаді за підтримки благодійників дровами забезпечили 111 домогосподарств.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що Покровську громаду відвідало мобільне відділення «Ощадбанку».