На шляхопроводі «Східний» – так званому «горбатому мосту» в місті Покровську розпочався ремонт. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

На мосту передбачається ямковий ремонт картами від 5 до 20 метрів. Наразі триває фрезерування верхнього шару асфальту на площі 224 квадрати.

Роботи з ремонту асфальтобетонного покриття виконує підрядна організація «Агропромбуд». Задіяні 10 одиниць техніки та бригада з 20 дорожників.

Читайте також: У Покровській громаді виконана більшість запланованих дорожніх робіт. Які вулиці ще відремонтують

«Роки безжальних навантажень виснажили дорогу настільки, що відкладати її ремонт було вже не можна. Місцями дорогу руйнують вибоїни, які ліквідувались аварійним ремонтом, а частина пішла колією, а її так просто було не виправити», – зауважив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Водіїв просять із розумінням поставитися до незручностей та звертати увагу на обмежувальні знаки, щоб уникнути імовірних ускладнень руху та аварійних ситуацій.

Раніше Pokrovsk.news розповідав про поточний ремонт шляхопроводу біля станції Нова – так званого «мирноградського мосту», та плани щодо його капітального відновлення.