У Мирнограді приводять до ладу вулицю Разіна, яка веде до кладовища «Озерки». Про це повідомив директор комунального підприємства «БОКГ» Роман Грязон.

«Вона була у дуже поганому стані тож зараз тут виконується ямковий ремонт. Буде вкладено близько 350 квадратних метрів асфальто-бетонного покриття», – констатує Роман Грязон.

Це найбільша ділянка з мирноградських доріг, де в третьому етапі укладають асфальт. Є декілька інших вулиць, де також проводять ямковий ремонт, але на вулиці Разіна роботи найбільш масштабні. У кінцевому на цей рік етапі ремонтувань дорожники працюють в приватному секторі.

Провулок Бахмутський – це район 5/6, відсипають доменним шлаком. Така практика в місті була і раніше.

«Завдяки компанії Метінвест наша громада вкотре отримала доменний шлак. Цього року нам завезли близько 3 000 тонн доменного шлаку», – розповідає Роман Грязон.

Щоб використовувати доменний шлак для покриття ґрунтових вулиць, спочатку створюють корито, потім настилають шлак і зрошують його водою. Завершальний етап ущільнення поверхні катком.

Метінвест надав доменний шлак безкоштовно, але на роботи з його укладання з міського бюджету було виділено 1,5 мільйона гривень.

«На ці гроші буде відремонтовано близько 8 000 квадратних метрів доріг. Середня ціна за квадратний метр у нас вийшла близько 200 гривень», – пояснив директор комунального підприємства.

Третій етап ремонтування мирноградських доріг планують закінчити до кінця жовтня.

Детальніше про хід ремонтних доріг – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що у Покровську планують відремонтувати вулицю Володимирську.