За останню добу на території Донецької області зафіксовано 8 випадків падіння дерев на газопроводи, половина з яких сталася в місті Покровську. Про це повідомили в АТ «Донецькоблгаз».

«Через наростання шару льоду на деревах у Донецькій області суттєво збільшилась кількість аварійних ситуацій, пов’язаних з падінням дерев на газові мережі. За 12 грудня аварійні бригади Донецькоблгазу локалізували 8 таких аварійних ситуацій. Зокрема, у Покровську – 4, у Мирнограді – 2, у Краматорську – 1, у Костянтинівці – 1», – йдеться в повідомленні.

Зокрема на одній з вулиць Покровська 10 споживачів тимчасово опинилися без газопостачання унаслідок обледеніння дерев. Газовики оперативно локалізували виток газу, замінено 1 м пошкодженої ділянки газопроводу – доступ до газопостачання відновлено.

У Яблунівці, яка знаходиться в зоні діяльності Костянтинівського УГГ, чоловік почув помітний шум витоку газу та викликав аварійну службу. Для усунення наслідків негоди було тимчасово припинено газопостачання близько 40 абонентів.


За іншими випадками без газу залишалися по 1 абоненту. Газовики локалізували аварійні ситуації та працюють над ліквідацією пошкоджень – зазначають в АТ «Донецькоблгаз».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що в Покровську виявили воду в газовій системі багатоповерхівки .