Робоча група «Прозорість і підзвітність» продовжує свою діяльність на Донеччині. 1 грудня під головуванням заступника голови Донецької облдержадміністрації Вадима Філашкіна відбулось друге засідання, під час якого розглянули стан використання коштів, виділених з фонду ліквідації наслідків збройної агресії російської федерації. Про це повідомляє пресслужба ДонОВА.

Участь у засіданні взяли представники ГУ Національної поліції у Донецькій області, ГУ ДСНС України у Донецькій області, ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях, а також представники структурних підрозділів Донецької ОДА.

Під час засідання директор департаменту інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин Донецької ОДА Оксана Головко доповіла про ситуацію із закупівлями у Добропільській громаді.

«Кількість проєктів на сьогодні залишається незмінною. Відповідно до проєкту закуплена майже вся комунальна техніка, наразі очікується поставка лише однієї одиниці спеціального транспорту. Щодо проєкту з будівництва споруд цивільного захисту у дитячому садочку на території громади – станом на сьогодні виконано 37,8% від запланованих робіт. Роботи йдуть за планом і мають завершитись до кінця цього року», - повідомила Оксана Головко.

Заступник голови облдержадміністрації Вадим Філашкін надав відповідні доручення щодо контролю за здійсненням закупівель громадами області відповідним структурним підрозділам, військовим адміністраціям та представникам правоохоронних органів.

«Питання використання бюджетних коштів сьогодні є дуже актуальним, тому прошу поставитись відповідально до поставлених завдань. Контроль над закупівлями буде продовжуватись для того, щоб гроші державного бюджету витрачались виключно за цільовим призначенням на благо людей», - наголосив Вадим Філашкін.

Раніше ми повідомляли, що обласна робоча група «Прозорість і підзвітність» перевірила тендери в Добропільській громаді.