Активісти громадської організації «Ініціативний Покровськ» разом із Молодіжною радою зібрали вантаж із медикаментами для військових ЗСУ, які воюють на Ізюмському напрямку. Про це повідомив голова Молодіжної ради Покровська Олександр Нестеренко. 

«Це перев'язувальні матеріали, знеболювальні, кровозамінники – все, що потрібно для шпиталів та для медичних рот певних підрозділів. Ми розуміємо, що цей вантаж може врятувати десятки або сотні життів наших військових», – зазначив Олександр Нестеренко.

За словами голови ГО «Ініціативний Покровськ» Андрія Пузікова, вони співпрацюють з багатьма організаціями та активними небайдужими мешканцями з усієї країни. 

«Все це відбувається завдяки благодійним фондам, волонтерським групам, які знаходять людей, які донатять, збирають ліки. Долучаються навіть українці, які знаходяться за кордоном», – розповідає Андрій.

Кожні три дні Андрій з Олександром передають військовим на Авдіївському, Вугледарському та Краматорському напрямках продукти харчування, маскувальні сітки, генератори, амуніцію та інші потрібні речі.

Цього разу вантаж із медикаментами вирушив у напрямку Ізюма. А тим часом активісти громади вже готують нову партію допомоги, адже розуміють, що працюють на спільну перемогу. 

Детальніше про допомогу молоді військовим – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news розповідав, що дівчинка з Добропілля зібрала гроші для ЗСУ, продаючи сувеніри хенд-мейд.