Начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк провів черговий прийом громадян. Про це повідомляє кореспондент ТК «Орбіта».

Загалом до очільника військової адміністрації звернулося 10 мешканців громади.

Так, Василь Павлович розповів, що жителі багатоквартирного будинку залишились без води, тому що насос на свердловині вийшов з ладу після 10 років роботи. Придбати нове обладнання власним коштом їм не під силу, тож чоловік прийшов просити допомоги – і її нададуть.

«Пообіцяли, що напишу заяву в соцахист, там виділять кошти, ми додамо і купимо насос», – розповів Василь Павлович.

За допомогою до Сергія Добряка також звернулась родина загиблого захисника. Чоловік проживав та був призваний на службу в нашій громаді, тут його поховали і назвали його ім’ям одну з вулиць міста. Але через те, що захисник був зареєстрований у Білозерському, виникли труднощі з наданням матеріальної допомоги на встановлення пам'ятника.

«Виникло питання щодо встановлення надгробка нашому захиснику. Але оскільки він був прописаний в іншій громаді, ми зробимо це у взаємодії з іншою громадою, і родина отримає гроші на надгробок», – зазначив Сергій Добряк.

Галина Олександрівна з маленькими онуками мешкає у приватному будинку в селищі Шевченко. Жінка прийшла на прийом, аби попросити дров чи брикетів для опалення житла. Вона розповіла, що реєструвалася у двох благодійних організаціях для отримання палива, але за жодним зі списків його не отримала.

Сергій Добряк пояснив, що в громаді дійсно залишились домогосподарства, які не отримали паливо від благодійників, і це питання буде вирішене.

«Ми чекали на більш інтенсивну допомогу від гуманітарних організацій. Але вже останній день зими, а не всім привезли дрова. Ми підставимо плече і закриємо питання з цими адресами за рахунок громади», – розповів Сергій Добряк.

Серед інших на прийомі розглянули питання щодо проблемної каналізації, опалення, скління вікон. Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що Сергій Добряк дав актуальне інтерв’ю для телеканалу «Орбіта».