Протягом тижня з 13 по 19 листопада в Покровську спостерігатиметься і сонячна погода, і хмарність, а температура повітря наприкінці тижня суттєво знизиться. Прогноз погоди для Покровська опублікований на сайті METEOPROG.com.

У понеділок, 13 листопада, денна температура складатиме +10°С, нічна +8°С. Мінлива хмарність, вітер переважно південно-західний, 7 м/с, вранці невеликий туман.

У вівторок, 14 листопада, Покровську також прогнозують мінливу хмарність. Денна температура повітря +10°С, нічна +6°С. Опадів не передбачається, вітер західний 4 м/с.

У середу, 15 листопада, небо вкриється хмарами, уночі прогнозується дощ. Термометри покажуть +11°С вдень та +6°С вночі. Вітер переважно південно-західний, 4 м/с.

У четвер, 16 листопада, синоптики прогнозують Покровську хмарну погоду і дощ. Температура вдень +8°С, вночі +9°С. Вітер змінних напрямків 8 м/с.

У п’ятницю, 17 листопада, знову дощитиме. І денна, і нічна температура повітря +4°С. Вітер переважно західний 3 м/с.

У суботу, 18 листопада, весь день буде хмарно, без опадів. Удень повітря прогріється лише до +3°С, уночі +2°С. Вітер змінних напрямків 4 м/с.

У неділю, 19 листопада, прогнозується сонячна погода без опадів. Денна температура повітря складатиме +1°С, вночі похолодає до -3°С. Вітер переважно східний 4 м/с.

 Раніше Pokrovsk.news розповідав, що покровчани могли спостерігати полярне сяйво «Аврора».