Вихідні в Україні будуть теплими, а деякі області навіть зустрінуться із літом. Так, наприклад, буде на Одещині, де температура повітря у суботу подекуди сягатиме +30 градусів. Такий прогноз зробила синоптикиня Наталка Діденко.

У суботу 21 жовтня максимальна температура повітря у більшості областей передбачається у межах +16…+23 градусів, на Закарпатті, у Чернівецькій області, на Вінниччині, у південній частині +21…+27 градусів, на Одещині +25…+30 градусів.

І лише крайня північ - північні райони Чернігівщини та Сумщини - будуть свіжими, +8…+13 градусів.

Дощів у суботу не буде.

На Донеччині повітря вдень прогріється до +23, доба буде похмурою та вітряною.

У неділю 22 жовтня також переважатиме суха погода, лише в західних областях пройдуть дощі.

Температура повітря в Україні у неділю становитиме протягом дня +18…+23 градуси, на півдні до +28, на північному сході +12…+16 градусів.

Донеччину останній день тижня порадує ясною погодою з максимальними +18.

Найближча перспектива - найтепліше вихідними, далі сильного похолодання не буде, відчутнішого зниження температури повітря можна очікувати на початку листопада. Сніг поки що відміняється.

«Якраз можна домити вікна, нагулятися на вулиці, протрусити килимки, позаносити квіти у квартиру (чи хай ще і стоять), повикидати на смітник зайве з балкону, посортувати сезонну одежу, похвастатись новим світлим пальто, позакладати у книжки кленові листочки з прогулянки, збирати горіхи, жолуді та каштани. І не забувати про тих, хто зовсім в інших умовах дихає оцим осіннім повітрям. Донати!!!» - підсумувала свій прогноз пані Наталя.

Раніше Наталка Діденко спрогнозувала +30 градусів замість прогнозованого снігу для деяких областей України.