Незважаючи на напружену ситуацію, у якій опинилося ДП «ВК «Краснолиманська», підприємство поетапно відновлює ведення гірничих робіт. Про це повідомляє прес-служба підприємства.

«Сьогодні запрацювали гірники дільниці №10. На роботу було виведено першу ремонтну та другу зміни. Також відновили роботу з монтажу 1-ї південної лави засбросової частини пласту L3 з запасами понад 900 тис. тонн вугілля шахтарі дільниці №5», - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється про часткове відновлення збуту готової продукції.

«Частково налагоджено збут готової продукції. Зараз невеликими партіями вугілля відвантажується на ДП «Калуська ТЕЦ-НОВА», з яким підприємство уклало договір. Звісно цього не достатньо, щоб повністю сплатити за рахунками, але керівництво ДП «ВК «Краснолиманська» шукає шляхи, щоб погасити заборгованість по заробітній платі, повністю відновити та стабілізувати виробничий процес підприємства», - повідомила прес-служба.

Нагадаємо, через невиплату заробітної плати гірники «Краснолиманської» в січні збирались на акції протесту біля прохідної підприємства та під стінами Донецької ОДА. Також з протестувальниками зустрічався губернатор Донецької області Павло Кириленко.