Вже четвертий день комунальні служби Покровська працюють над усуненням наслідків двох ворожих атак та готують пошкоджені будівлі до сезону дощів. Про це повідомив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

«Найстрашніше для конструкцій – якщо їх пошкодить вода в парі з морозом, тож якщо будинок матиме покрівлю – зиму він переживе. Наша мета – довести будинки до такого стану, щоб люди у своїх квартирах згодом могли самостійно робити ремонт», – пояснив Олексій Стебель.

За словами начальника житлово-комунального відділу Дмитра Візенкова, комунальники вже відпрацювали всі заявки від громадян на відновлення пошкоджених вікон.

«Станом на 16 жовтня зашиті OSB-листами 360 вікон. Відремонтовано шиферні покрівлі 5 приватних будинків із 6. На горищах трьох багатоквартирних будинків, де пошкоджена покрівля, розстелили покривальний матеріал для запобігання затіканню води до квартир за несприятливих погодних умов», – розповів Дмитро Візенков.

Окрім цього, співробітники комунальних підприємств вивезли 50 тонн будівельного сміття. 

Нагадаємо, 13 жовтня росіяни двічі вдарили по Покровську ракетами. Одна людина загинула, ще 24 зазнали поранень. Пошкоджено чотири комунальні установи, 12 багатоквартирних та 7 приватних будинків.  

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що працівники установ продовжують усувати наслідки обстрілу.