У Мирнограді розпочали підготовку до нового опалювального сезону. У кожній котельні працюють ремонтні бригади, їх завдання – перебрати обладнання, зробити ревізію запірної арматури, підготувати все до безаварійної роботи. Про це повідомив в.о. директора ВО «Мирноградтепломережа» Ігор Щербина.

«У зв'язку з тим, що коштів на заробітну плату не вистачає, бо оплата нашими клієнтами не дуже велика, ми вимушені були весь квітень провести у відпустці за власний рахунок. А вже зараз, з понеділка, приступили до робіт і розпочали підготовку до нового опального сезону», – розповів Ігор Щербина.

Для восьми котелень Мирнограда минулий опалювальний сезон закінчився 30 березня, ще для однієї – раніше, бо вона постраждала внаслідок обстрілу міста. Її будуть відновлювати, у всіх інших котельнях ремонтують котли.

Також заплановано замінити 1800 метрів теплотрас по всьому Мирнограду. Проте чи вдасться виконати цей обсяг робіт, за словами керівника, невідомо: підприємство заборгувало за газ, тож надія – на платоспроможність жителів міста.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв про підготовку до нового опалювального сезону в Покровську.