Після завершення опалювального сезону перед КП «Покровськтепломережа» стоїть завдання якісно підготуватися до наступної зими. Бригади комунальників вже працюють в різних частинах Покровська. Про це розповіли в Покровській міській військовій адміністрації.

Вже визначені проблемні ділянки, які потенційно можуть створити труднощі в наступному опалювальному сезоні. На двох котельнях планується проведення глобальних ремонтів.

За словами заступника начальника Покровської МВА Олексія Стебеля, незважаючи на випадки відключення електроенергії та проблеми з водопостачанням минулого сезону, городяни безперебійно отримували теплоносій.

«Для запобігання можливим проблемам у майбутньому планується відновлення резервуарів для накопичення технічної води. Це потрібно для забезпечення необхідних запасів у разі відсутності водопостачання», – додав Олексій Стебель.

За словами директора КП «Покровськтепломережа» Дмитра Гордієнка, комунальники вже розпочали працювати над забезпеченням сталої роботи котелень в майбутньому.

«На котельні №7 проводиться заміна магістральної теплової мережі діаметром 315 мм протяжністю 80 погонних метрів. Загалом по підприємству зараз працює 8 комплексних бригад. У всіх частинах міста ведуться ремонтні роботи. Матеріали в наявності є, всі роботи тривають згідно з затвердженим графіком. Вже до травня плануємо закінчити роботи на перших чотирьох об’єктах», – зазначив Дмитро Гордієнко.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що в Покровську проводиться заміна ще однієї ділянки водопровідних мереж.